The best advice for better living

Francois Services:
PDF Afdrukken E-mailadres

Zoekt u een betrouwbaar klussenbedrijf die kwaliteitsgaranties kan bieden?
Wij hechten veel waarde aan vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service.

Een huis bouwen of verbouwen is vaak een grote klus, die u slechts één of enkele malen in uw leven laat uitvoeren. Francois Services staat u met raad en daad bij. Wij regelen voor u de complete verbouwing. Dit is uw eerste stap op weg naar een succesvolle verbouwing.

Omdat wij aangesloten zijn bij VLOK kunnen wij u als consument een extra garantie bieden, de VLOK-nakomingsgarantie.

Francois Services, uw vakman voor elke klus!Na 30 jaar ervaring in de bouw ben ik in 2005 begonnen als ZZP-er met Francois Services.

Tijdens mijn jarenlange ervaring in de bouw heb ik op verschillende vakgebieden ervaring opgedaan, waardoor Francois Services zeer breed inzetbaar is.

Onze werkzaamheden lopen uiteen van het snel en vakkundig repareren tot en met een complete verbouwing. Ons dienstenpakket is all round; vrijwel alle vak specialiteiten kunnen wij leveren. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons voorop. Dit alles met persoonlijke aandacht en tegen een betaalbare prijs.

Francois Services, uw vakman voor elke klus!

Nakomingsgarantie

De VLOK-nakomingsgarantie is een extra-garantie voor consumenten, die gebruik maken van de diensten van een VLOK-klussenbedrijf.

Francois Services is aangesloten bij de brancheorganisatie VLOK. Bij eventuele geschillen kan de zgn. Geschillencommissie door de opdrachtgever worden ingeschakeld. Deze onafhankelijke instantie laat door een expert een rapport opmaken over de kwaliteit van de werkzaamheden. De commissie zal vervolgens de juridische consequenties in overweging nemen. Dit resulteert in een bindende uitspraak die altijd door Francois Services gerespecteerd zal worden. Staat de opdrachtgever in zijn recht, dan is herstel/schadevergoeding door de commissie gegarandeerd.